BAGI ANDA YANG MEMILIKI KOMUNITAS DAN INGIN BERGABUNG MENJADI AUDIENCE DI PROGRAM-PROGRAM TATV SILAHKAN MENGHUBUNGI : 085 6470 50 948 GRATIS...!!!    RS PANTI WALUYO SURAKARTA DAN YAYASAN SMILE TRAIN MENGADAKAN PROGRAM OPERASI BIBIR SUMBING GRATIS SEPANJANG TAHUN. INFORMASI DAN PENDAFTARAN HUBUNGI BAGIAN HUMAS DAN PEMASARAN RS PANTI WALUYO SURAKARTA JL.A.YANI NO.1 – 2 SURAKARTA 57143 NO.TELEPON 0271 - 712 077 EXT 0 (HUMAS) ATAU 1630 (PEMASARAN)    
Klaten
Banjir Surut Pengungsi Kembali Kerumah

Para pengungsi korban banjir di Dusun Muker, Melikan, Wedi,  Klaten,  mulai kembali ke rumahnya masing-masing.  Genangan air yang sebelumnya mengepung desa mereka, kini mulai surut. Meski lokasi pengungsian kini telah ditinggalkan warga, dapur umum yang didirikan PMI Klaten, masih berlangsung.  Dapur umum ini, sengaja belum dibongkar dan masih berop

readmore
Kodim Ngamanke Mimis Aktif Cacah 375

Kodim 0723 Klaten, ngamanake maneh atusan mimis aktif, saka omah salah sijine Purnawirawan TNI. Mimis 375 iji, kang diamanke yaiku mimis landhep 7 jinis. Mimis aktif iki, samengko wis dipasrahake bojone purnawirawan, menyang Kodim 0723 Klaten. Suwargi Mantan Purnawirawan TNI, kang ngayahi tugas ing mabes TNI Jakarta, sasuwene iki nyimpen mimis. Mimis kang diamanake den

readmore
Kang Duwe Kos Ditemokake Tiwas Dadakan

Warga Desa Karanganom Klaten Utara digegerake kanthi tiwase kang duwe kos, kanthi cara dadakan ing omahe. Kakira korban tiwas amarga kena serangan jantung. Rebo esuk Polres Klaten nggelar olah TKP ing omah kang uga mujudake panggonan kost ing Desa Sayegan, Karanganom, Klaten. Agus Edi Mulyono, 60 taun ditemokake bojone, Rebo esuk kanthi kahanan tiwas . Korban ditemokak

readmore
Warga Pereng Merapi Tata-Tata

Sakathahing warga ing Dusun Sambung Rejo, Balerante, Kemalang Klaten, wiwit nata rasukan saha sakathahing serat-serat ingkang wigatos. Minangka pambudidaya kangge ngawekani menawi sak wanci-wanci merapi ngedalaken lahar benter. Sasampunipun status redi merapi mindhak, saking normal dados waspada, sakathahing warga ingkang manggen ing Pereng Merapi, Desa Balerante, Kem

readmore
KPU Klaten Wiwit Nindakaken Pemuktahiran DPS Pilpres

Komisi Pemilihan Umum (KPU) Kabupaten Klaten wusananipun saged lega. Partai politik cacah 12 saha sedaya caleg pandherek pemilu, wusananipun ngrampungaken sedaya palapuran dana kampanyenipun. Samangke, KPU Klaten wiwit nengenaken ngenggalaken Daftar Pemilih Sementara (DPS) Pilpres. Komisi Pemilihan Umum (KPU) Kabupaten Klaten badhe enggal ngintun lapuran dana kampanye

readmore
Tetandhingan Dongeng Basa Jawi

Saperangan pandherek tetandhingan ndongeng, ngginakaken piranti peraga, ingkang sampun dipun samektakaken jumbuh kaliyan tema ndongeng. Satunggaling siswa, malah mbekta ringgit wacucal sak perangkat. Kados dene dalang cilik kondhang,siswa kasebat, ndongeng kanthi mainaken ringgit. Kanthi dipun tingali dening atusan siswa sanesipun saha para guru pembimbing sarta tim juri, sisw

readmore
Nyolong Manuk, Tukang Parkir Diamanake Petugas

Cahyo Purnomo yaiku sawijine warga Desa Pucangan, Kartosuro, Sukoharjo. Priya tatoan iki kudu ndekem ing sel Mapolsek Gantiwarno, Klaten, sawise dikroyok warga, jalaran nyolong manuk. Tersangka dihakimi warga, nalika konangan nyolong manuk sirtu ing omahe salah sijine warga ing Desa Jabung, Gantiwarno, Klaten. Dheweke dicekel sawise kang duwe omah, Jubriya marang tindak tanduk

readmore
Toko Fashion Dibobol Maling

Aksi colong jupuk dimangerteni watara jam 9 esuk, nalika karyawan toko bakal mlebu nyambut gawe. Sawijine seksi nelakake menawa nalika mlebu toko, kahanane wis tinarbuka lan ruang gudang kanggo nyimpen brankas wis pating blengkrah. Mangerteni kedadeyan kasebut, kang ngemonah toko banjur lapur marang polisi. Nalika nindakake olah TKP, polisi nemokake lawang utama toko, rusak. P

readmore
Malsu Atusan Akta, PNS Pemkab Dikunjara

Polisi Resort Klaten, nyekel sawijine PNS ing Dinas Kependudukan dan Cataan Sipil, Disdukcapil Klaten, amarga malsu atusan akta kelahiran. Kajaba nyekel tersangka, polisi uga ngamanake atusan akta kelahiran palsu lan mesin kanggo nyithak akta klairan. Ari Nugroho Pahlevianto, warga Desa Ngalas, Kecamatan Klaten Selatan, wusanane ditetepake statuse minangka tersangka ut

readmore
RS IPHI Pedan Digrudug Warga Maneh

Rumah Sakit Ikatan Persaudaraan Haji Indonesia, RS IPHI Pedan, Klaten di demo maneh dening atusan warga. Jrone demo wektu iki, warga nuntut anggone ngemonah limbah RS enggal didandani, amarga ngganggu lingkungan. Sawise seminggu, Warga Sobayan, Pedan, Klaten, karo pengurus IPHI Pedan Karangdowo nggelar aksi demo, ing Rumah Sakit IPHI. Sakehing pehak kasebut ndheseg su

readmore
  First   |   Previous   | ...   3     4     5     6     7   ...   136   |   Next   |   Last  
On Air
KABAR JATENG 11:00 - 11:30 WIB
hari ini
Selasa, 2 September 2014
TA PAGI 06:00 - 07:00
HOROK 07:00 - 07:30
PELUANG USAHA 07:30 - 08:00
LEJEL HOME SHOPPING 08:00 - 09:00
KECREK 09:00 - 09:30
GOGO MALL NEW 09:30 - 10:00
LEJEL HOMESHOPPING 10:00 - 11:00
KABAR JATENG 11:00 - 11:30
LEJEL HOME SHOPPING 11:30 - 12:00
GOGO MALL NEW 12:00 - 13:00
CAMPURSARI 13:00 - 14:00
SIMEN ( SINDEN MENTHEL ) 14:00 - 15:00
GOGO MALL NEW 15:00 - 15:30
TERMINAL DANGDUT 15:30 - 16:30
TA SANDYAKALA 16:30 - 17:00
LEJEL HOMESHOPPING 17:00 - 17:30
KABAR PATI 17:30 - 18:00
SPESIAL EVENT 18:00 - 18:30
KHASANAH 18:30 - 19:00
TA SURAKARTA 19:00 - 19:30
SARAN DOKTER YARSIS 19:30 - 20:30
TA WENGI 20:30 - 21:00
JAGONGAN SARGEDHE 21:00 - 22:00
RAHASIA LELAKI 22:00 - 23:00
POWER OF SOUL 23:00 - 00:00
Jadwal sewaktu - waktu dapat berubah
Mas Manteb
Agenda