BAGI ANDA YANG MEMILIKI KOMUNITAS DAN INGIN BERGABUNG MENJADI AUDIENCE DI PROGRAM-PROGRAM TATV SILAHKAN MENGHUBUNGI : 0856 4747 3100 GRATIS...!!!    RS PANTI WALUYO SURAKARTA DAN YAYASAN SMILE TRAIN MENGADAKAN PROGRAM OPERASI BIBIR SUMBING GRATIS SEPANJANG TAHUN. INFORMASI DAN PENDAFTARAN HUBUNGI BAGIAN HUMAS DAN PEMASARAN RS PANTI WALUYO SURAKARTA JL.A.YANI NO.1 – 2 SURAKARTA 57143 NO.TELEPON 0271 - 712 077 EXT 0 (HUMAS) ATAU 1630 (PEMASARAN)    
Perwira Polres Karanganyar Cacah 9 Dimutasi

MANTEB.com - Perwira Mapolres Karanganyar cacah sanga dimutasi amarga magepokan karo kabutuhan organisasi. Diajab, kanthi anane mutasi kasebut bisa nikelake prestasi lan nyambut gawene Polres jrone nangani tindak durjana ing Karanganyar kang wektu iki gunggunge akeh.

Kanggo netepi kabutuhan organisasi utawa kanggo nyegerake kahanan gunggung perwira cacah sanga kang kanthi jabatan strategis yaiku Wakapolres, Kasatreskrim, Kasatlantas sakehing Kapolsek lan Kasubag Humas dimutasi. Kanthi anane mutasi kasebut bakal ana pejabat anyar ing Polres Karanganyar kang di ajab nyambut gawene lan prestasine bisa ditikelake.

Wektu iki Wakapolres Kompol Juang Andi Priyanto pindhah tugas dadi Kasi Tindak Subdit Gakkum Dit Polair Polda Jateng, dene jabatane diganti dening Kompol Sigit Adi Wuryanto kang sadurunge njabat Kapolsek Semarang Utara. Dene Kasatreskrim AKP Djoko Satriyo Utomo pindhah menyang Kanit Idik 1 Sat Resnarkoba Polresta Surakarta lan diganti AKP Fadli SH kang sadurunge njabat Pama Polda Jateng.

Kasatlantas Aidil Fitrisyah pindah menyang Pekalongan lan diganti dening Iptu Suwarsi kang sadurunge njabat Kanit Regident Polres Karanganyar lan uga dimutasi sakehing Kapolsek Colomadu, AKP Didik Nur dadi Kasubag Humas, dene AKP Joko Waluyono kang sadurunge minangka Kasubag Humas dimutasi dadi Kapolsek Karanganyar Kota, lan Kapolsek sadurunge AKP Sodikun pindhah dadi Kapolsek Colomadu.

Kapolres Karanganyar, AKBP Nazirwan Adji Wibowol nelakake kanthi cara normatif pancen mutasi mujudake prekara kang lumrah satemah ora prelu disikepi kanthi pikiran kang nyeleneh. Mula tumrap para perwira kang dimutasi bisa nenimbang lan mikir tumindak kang paling apik kanggo nglayani warga. (Benny Suryono - Karanganyar)

KOMENTAR





Ketentuan berkomentar

Pembaca dapat mengirimkan komentar terkait artikel yang
ditayangkan. Isi komentar bukan merupakan pandangan, pendapat
ataupun kebijakan Manteb.com dan sepenuhnya menjadi
tanggung jawab pengirim.

Pembaca dapat melaporkan komentar jika dianggap tidak etis,
kasar, berisi fitnah, atau berbau SARA. Manteb.com  
akan menimbang setiap laporan yang masuk dan dapat memutuskan
untuk tetap menayangkan atau menghapus komentar tersebut.

Manteb.com  berhak untuk memberi peringatan dan atau menutup akses
bagi pembaca yang melanggar ketentuan ini.

On Air
LEJEL HOME SHOPPING 10:00 - 11:00 WIB
hari ini
Minggu, 21 Desember 2014
TA PAGI 06:00 - 07:00
COOKING CLASS 07:07 - 07:30
PELUANG USAHA 07:30 - 08:00
LEJEL HOME SHOPPING 08:00 - 08:30
LEJEL HOME SHOPPING 08:30 - 09:00
SMILE HOMESHOPPING 09:00 - 09:30
GOGO MALL NEW 09:30 - 10:00
LEJEL HOME SHOPPING 10:00 - 11:00
SOLO NGANGENI 11:00 - 11:30
LEJEL HOME SHOPPING 11:30 - 12:00
LEK MANTEB 12:00 - 12:30
GOGO MALL NEW 12:30 - 14:00
GOGO MALL 13:00 - 14:00
MELODY 14:00 - 14:30
SAHABAT ALAM 14:30 - 15:00
LEJEL HOMESHOPPING 15:00 - 15:30
GOGO MALL NEW 15:30 - 16:00
BYADALAA 16:00 - 16:30
STAGE OF YOUTH (KOREA FILM) 16:30 - 17:00
LEJEL HOMESHOPPING 17:00 - 17:30
SPESIAL EVENT 17:30 - 18:00
TA JATENG & DIY 18:00 - 18:30
KIDUNG SURGAWI 18:30 - 19:00
TA SURAKARTA 19:00 - 19:30
SOLUSI UNTUK SEHAT 19:30 - 20:30
DENYUT KOTA 20:30 - 21:00
SENTUHAN ILAHI 21:00 - 22:00
KLINIK GARANG ARANG 22:00 - 23:00
SOLUSI UNTUK SEHAT 23:00 - 23:30
SOLUSI UNTUK SEHAT 23:30 - 00:00
Jadwal sewaktu - waktu dapat berubah
Mas Manteb
Agenda